Enrico de Corsini

Go down

Enrico de Corsini Empty Enrico de Corsini

Témanyitás by Enrico de Corsini Vas. Márc. 10, 2024 11:13 am

Enrico de Corsini

User infó: -
PB: Cole Sprouse
Születési hely, idő: Valahol, 2025.09.10.  
Foglalkozás: Egyelőre egyetemre készül, mellékállásban hercegeskedik Very Happy
Csoport, évfolyam:Hetedik évfolyam
Faj: Szirén
Képesség: -
Daimon: -
Patrónus: Tengeri csillag
Pálca: Pálcád típusa. Hossz, Fa, Mag.
Speciális tárgyak: Szirén karkötő, a királyi család szimbólumaival

Megjelenés: Mint egy szakadt csöves, de komolyan. Ki nem állhatom a drága holmikat, jobban szeretem, ha valami kényelmes és nem is szentelek túl sok időt arra, hogy kiválogassam, mi  mihez passzol. A ruháim ennek ellenére tiszták, hiszen annyira igénytelen sose voltam, de sokkal jobban szeretem a dzsekit, semmint a méregdrága holmikat vagy éppen a díszes ruhákat. Hercegként odalenn muszáj ilyesmit viselnem, de a felszínen az vagyok, aki lenni szeretnék. A külsőm révén tehát eléggé különcnek tarthatnak és némileg az is vagyok. Elvégre, két énem létezik és nem mindenki nyerhet bepillantást a lelkembe és a hátterembe. Hivatalosan Enrico de Corsini herceg vagyok, de mindezek mellett Rick, Ricky is szerény személyem. Attól függően öltözködöm tehát, hogy mikor melyik énemet kell elővennem.

Amortentia: Imádom a kék színt és az Alyssa által használt parfümöt, mindezek mellett pedig anyám illatát.

Mumus: Félek attól, hogy elveszítem a számomra fontos embereket, ha egyszer kiderül, ki is vagyok valójában.

Karaktered története: Azt hiszem, már a születésem körülményei se voltak mindennapiak és nem is véletlen, hogy titokban tartom a helyét. Akkoriban ugyanis eléggé felborultak az események a palotában, anyámat és a nagybátyámat pedig idegenek elhurcolták, míg apámat börtönbe vetették koholt vádak alapján. Nem lehetett valami szép időszak senki számára sem és szerény személyem is pont ezt választotta, hogy meglássa a napvilágot, az ikertestvéremmel az oldalamon. Gyerekként rengeteg bántást kaptam emiatt odalenn és talán pont ez az oka annak is, hogy sokkal, de sokkal szívesebben voltam a felszínen, semmint a népem között. És hát ebben esélyesen anyámra ütöttem, aki szintén a felszínre húz, apánkkal és a húgommal ellentétben, akik szívesebben élnek odalenn.
Mindig is magántanuló voltam, soha életemben nem jártam iskolába, hosszú évekig a könyvek voltak a barátaim. Magányos kölyök voltam, szándékosan kerültem másokat, hiszen mindenkiről azt hittem, hogy csak azért akarnak velem barátkozni, mert herceg vagyok. Odafenn nincs ilyen gondom, a rangom nem nyilvános, hála az égnek. Bátran betehetem tehát a lábam a kastély falai közé, elvégre nem kell arra számítanom, hogy érdekből állnak velem szóba, esetleg bántanának. Mostanában elég sok szirén választja ugyan a felszínen folyó oktatást, de idáig még nem sikerült felismerniük engem, ami kifejezetten jó hír számomra. Apám ugyanis "csak" egy sokad rangú herceg, rá nem vetül annyi figyelem.
Enrico de Corsini
Enrico de Corsini
Jáde
Jáde

Évfolyam / szak : Ereklyevadász-szak
Hozzászólások száma : 1

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.